I le taimi nei, E Iai Nisi Faʻapitoa Faʻafitauli I Le Atinaʻeina O Pulp Moina Tekonolosi

(1) E tusa ai ma le tulaga tekonolosi o loʻo i ai, o le mafiafia o gaosia pulupulu oloa e tusa i le va o le 1 ma le 5mm, ma le mafiafia o lautele oloa e tusa 1.5mm.

(2) E tusa ai ma le tulaga lelei o loʻo i ai nei ma le faʻaogaina o oloa gaosi pulp pulupulu suia, o le maualuga avega avega mafai ona oʻo atu i le 150kg. O le ie afifiina totonu o oloa ma laʻititi laʻitiiti foliga ma laʻititi ifo i le 50kg o le sili filifiliga. 

(3) o le upusii o pulupulu gaosi oloa e tusa ai ma foliga o le oloa fausaga ma le tele, mamafa, o le faʻaaogaina o mea masani, gaosiga manaʻoga manaʻoga, oloa gaosia O le ituaiga, taua, ma isi o afifiina. I le taimi nei, e masani faaaoga e liua le taua i fasi fasi, pei o yuan / kalama po o le yuan / tone; Mai le tulaga i Sasaʻe Saina, o le tau o se oloa o 9000 ~ 10000 yuan / tone, o le tau o oloa ma maualuga foliga foliga manaʻomia ma tele manaʻoga o 2000 ~ l4000 yuan / tone. 

(4) Pulp suia alamanuia afifiina gaosiga gaioiga i le oloa agavaa tulaga ma le faʻatuatuaina o le gaosiga laina o loʻo aʻafia i le gaosiga tau o se tele faʻafitauli. I le taimi nei, o le agavaʻa fua faatatau o oloa o aiga faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 85% ~ 95% .


Taimi Post: Sep-05-2020